Veel gestelde vragen

| Lidmaatschap | Technische vragen |

Ik heb geen Saab. Kan ik wel lid worden?
Ja, uiteraard. Wij kennen in zo\'n geval ook het donateursschap. Dit kost u dan minder en u steunt toch onze vereniging!

Hoe meld ik mij aan als nieuw lid van de Saab Classics Vereniging Nederland?
Klik hier en op die pagina kunt u vervolgens doorklikken naar het invulformulier U ontvangt vervolgens een bevestiging en wij zullen zsm uw inlogkodes toezenden, zodat u alvast volledig gebruik kunt maken van deze uitgebreide website.

Wat kost het lidmaatschap van de Saab Classics Vereniging Nederland?
Zie hiervoor deze pagina.
Technische vragen
Kun je technische vragen stellen via de website?
Ja, dat kan. U kunt op deze pagina onze contactemailadressen vinden. De technische commissie kunt u emailen via technischecommissie@saabclassicsvereniging.nl