Lid worden

Wilt u lid worden van Saab Classics Vereniging Nederland dan kunt u dat doen door op de onderstaande link te klikken. Weet u nog niet helemaal wat u er van moet verwachten? Kijk dan in de agenda voor de komende evenementen, die door Saab Classics Vereniging Nederland worden georganiseerd.
Naast mensen met een Saab 96, kunnen ook mensen met een Saab 92, 93, 99, 90, 900 classic, 9000 en Sonett lid worden en hebben we leden in het gehele land en zelfs in het buitenland.

Alle leden ontvangen 5 maal per jaar het clubblad Saabbode. Een interessant magazine dat steeds met de grootste zorg en enthousiasme wordt samengesteld door ons enthousiaste redactieteam. Ook daarin kunt u uiteraard aankondigingen en verslagen lezen van evenementen. Daarrnaast staat het vol met o.a. rij-impressies, vragen en antwoorden met betrekking tot de techniek van uw Saab, reisverslagen en de belevingen van clubleden.

De contributie voor gewone leden bedraagt € 35,-- per jaar.
De contributie voor donateurs bedraagt € 30,--. per jaar.

Klik hier om lid te worden

Wat biedt de club nog meer voor haar leden?
  • technisch advies en doe het zelf tips;
  • Saab Classics Vereniging Nederland webshop (o.a. poloshirts, T-shirts, stickers, petjes, etc.)
  • organiseren en faciliteren van evenementen
  • excursies
  • verzekeringsadvies en taxaties
  • gratis technische voorjaarskeuring
  • clubblad 'de SAABbode', oplage 300, 5 x per jaar, met
  • bevorderen van contacten -'koffieklets'
  • Aangeboden/gevraagd advertenties:
    • niet leden € 15,00/nummer,
    • leden GRATIS!

Wij wensen u veel plezier bij onze club!