FEHAC

Saab Classics Vereniging Nederland is lid van de FEHAC (federatie van historische automobiel- en motorfietsclubs), een overkoepelende organisatie voor oldtimer clubs, die de belangen nationaal en ook in Brussel voor ons soort verenigingen behartigd.
Hieronder vallen alle historische wegvoertuigen: personenauto's, motorfietsen, vrachtwagens, legervoertuigen, autobussen, tracktoren, bromfietsen, caravans, etc. De voertuigen zijn minimaal 25 jaar oud. De FEHAC zet zich in voor het in stand houden van deze voertuigen, maar ook voor het kunnen blijven gebruiken ervan.

Regelmatig ontvangen wij informatie van hen.
Voor die leden, die hier in geïnteresseerd zijn zullen we deze informatie op onze website publiceren. Een samenvatting ervan wordt ook in de Saabbode gepubliceerd.