Disclaimer - Links - Sitemap - Contactinfo - FAQ Nederlands Engels

Lid worden

Nadat u het formulier heeft ingevuld, zal de ledenadministratie U per email een ontvangstbevestiging sturen.
Nadat de ledenadministratie de gegevens heeft gecontroleerd ontvangt u het lidmaatschapsnummer, betalingsinstructies met de bankgegevens van Saab Classics Vereniging Nederland en een machtigingsformulier voor eventuele automatische incasso van de contributie.
Na ontvangst van uw betaling wordt uw lidmaatschapsnummer geactiveerd zodat u toegang krijgt tot het ledengedeelte.

Voornaam/voorletters
Tussenvoegsel/ Achternaam *
Straat * / huisnummer * / toevoegsel
Postcode * / Woonplaats*
Provincie
Telefoon *
Mobiele telefoon
E-mail adres *
Geboortedatum * (invoer dd-mm-jjjj)
Geslacht *  Man   Vrouw
Betaalwijze *  Automatische incasso   Overschrijving per bank
  U ontvangt bij het welkomspakket een formulier waarin u ons opdracht kunt geven voor het innen van de jaarlijkse contributie per automatische incasso
Via wie bent u op deze site gekomen?
Indien anders

Velden gemerkt met een * dienen verplicht ingevuld te worden